Beoordelingen

Terug

 

J.R.

Op het statige kantoor van Ad hebben we afgelopen zaterdag de optiecursus gekregen. Er was een vriendelijke sfeer van gelijkgestemden.

 

De interactieve cursus geeft op een speelse en praktische manier inzicht in het functioneren van opties en in het bijzonder de combi-strategie die wij hanteren. Daarbij komen onder andere begrippen als maximale winst en verlies aan de orde, en leer je die te berekenen.

R.R.

Ondanks dat ik al enkele jaren beleg via Quantaz bood de cursus toch nieuwe inzichten.

Alles werd duidelijk en helder uitgelegd. Dat je vooraf de maximale winst op de optie-module kunt berekenen was een eye-opener. En na de uitleg over de optie mogelijkheden met aandelen ga ik hier zeker mee aan de slag!

T.v.T.

Bedankt voor de leerzame workshop. De inbreng van de andere deelnemers heb ik als waardevol ervaren. Zaterdag heb ik een nieuwe stap kunnen zetten in het beleggen. Duidelijke informatie waardoor ik een beter beeld heb gekregen van de mogelijkheden.

 

Ik ga een jaar meedoen met je abonnement, kijken hoe het gaat, voorzichtig begonnen met het beleggen en nog niet veel opgebouwd vandaar dat jaar.

 

Groet Theo

A.J.

Een gezellige en zeer leerzame workshop waarin Ad in rust en duidelijke taal uitlegt hoe een combi strategie werkt en wat je moet doen om hier maximaal rendement mee uit te halen. De interactieve manier van lesgeven, gastvijheid en interessante onderwerpen waren meer dan de moeite waard!

Een dankbare abonnee

“Bedankt voor de ontvangst gisteren. Op het statige kantoor van Ad hebben we afgelopen zaterdag de optiecursus “beleggen met gecombineerde optie-strategieen” gekregen. Er was een vriendelijke sfeer van gelijkgestemden. De interactieve cursus geeft op een speelse en praktische manier inzicht in het functioneren van optie-strategieen en in het bijzonder de optie-strategie die wij hanteren. Daarbij komen onder andere de begrippen als maximale winst- en verlies aan de orde en leer je die te berekenen.

Bedankt ook voor de tip van het schrijven op aandelen in de portefeuille. Daar moet ik meer werk van maken.”

B.v.H.

Binnen 4 maanden leverde de aangekochte call mij een winst op van 24%, hetgeen volgens Ad, relatief een stuk lager is dan dat je het via een combi had laat lopen. aldus Ad.

 

En toen was er dus de combi-workshop: 

Het is duidelijk dat Ad ook in het onderwijs zit. Zijn gedegen manier van uitleggen, het luisteren naar de vragen en antwoorden van zijn klanten en het duidelijke "lesmateriaal' maken deze workshop onmisbaar voor een ieder die zich via de QuantaZ-methode met de combi-opties wilt gaan bezighouden.

 

Ook de verzorging van de inwendige mens bleef niet achterwege, hetgeen deze ochtend helemaal af maakte. Mij heb je inmiddels ruimschoots overtuigd, Ad!

J.v.d.W.

Een bevlogen Ad Zwiers vertelt in een leerzame workshop over de ‘Combi’s’: het schrijven en kopen van een call. Dit in een setting met 4 deelnemers: prima grootte!

 

 

Lees meer

R.P.

Na jouw enthousiaste en duidelijke uitleg van vandaag tijdens de combiworkshop wil ik graag mee gaan doen met de combi's.

A.M.

Ik vond het een leerzame en gezellige workshop. Je bent altijd zo enthousiast. Het past wel bij jou een beetje dat rommelige. Dat maakt het juist zo toegankelijk en toch leerzaam. Nee hoor, een tevreden klant!!!

F.L.

Mijn regeltje voor de cursus: 

Ik nam deel aan een leerzame cursus voor de combi strategie, op charmante en gastvrije manier gegeven door Ad. Nadat we de verschillende opties hadden behandeld werden we ingewijd in de meerwaarde van de combi strategie. Ad, bedankt.

M.P.

De cursus was duidelijk en helder. Wat mij betreft doe je het goed, ga zo door om de AEX te 'verslaan’ met als resultaat dat we allemaal wat geld verdienen.

E.K.

De workshop was leerzaam en een mooie combinatie van achtergrondinformatie en zelf praktisch rekenen. Het hielp mij om beter grip te krijgen bij wat voor mij toch een wat ondoorgrondelijke wereld is waar ik onlangs ingestapt ben. Hartelijk dank!

P. & G. D.

Masterclass Quantaz

 

Alle ins en outs waarin je belegt via het Quantaz systeem kwamen aan bod. Je leert zelf om opties te waarderen, met gebruikmaking van de relevante engelstalige definities. De combinatie optie(s) werden diepgaand besproken. Het was in zekere zin meer een masterclass dan een workshop. Het kleine aantal cursisten, waardoor er ruimte was voor individuele vragen en de goede sfeer in een fijne ambiance, droeg bij aan een zeer geslaagde ochtend. Al met al heeft deze masterclass ons hoofd positief aan het werk gezet.

 

Terug

^ Naar boven